Skip to main content

Livestream

Livestream

Beleef het mee vanuit je eigen stoel

Livestream

Laat klanten en/of collega’s belangrijke gebeurtenissen extern bijwonen en creëer interactie via liveschats. Denk hierbij aan seminars, presentaties, trainingen, congressen en workshops. Wij verzorgen livestreams vanaf €995,-  op locatie en kunnen via verschillende kanalen het event streamen.

Neem vrijblijvend contact op

De juiste aanpak!

Een goede livestream begint bij een goede voorbereiding. Denk hierbij aan praktische elementen zoals grafische opmaak, titels, achtergrond, belichting en audio. Daarnaast geven wij ook advies en tips hoe je bijvoorbeeld het beste overkomt voor de camera. Door een goede voorbereiding straal je de juiste professionaliteit uit naar je klanten.

Social Media

80% van online bezoekers volgens Hubspot.com geeft de voorkeur aan videocontent boven geschreven content. Live video groeit daarbij in populariteit. Met livestreaming bereik je op een snelle en effectieve manier je klanten. De kijkers van een livesstream zijn betrokken door de interactie van vragen stellen en antwoorden krijgen. Door gebruik te maken van Social media kanalen. Platformen zoals YouTube en Facebook hebben een groot bereik en willen dat de kijker zo lang mogelijk op hun platform actief blijft. Wanneer je de opnames van je livestream later upload op diverse social platforms, creëer je hiermee ook een groter bereik.

Neem vrijblijvend contact op
WhatsApp WhatsApp met RT FM!

Wil je een cookie?